רוזלך כוסמין

רוזלך כוסמין!

מנת הדגל שכולנו אוהבים להזמין בלנדוור.
אבל בתקופה האחרונה, הכי בטוח וכיף לשבת בבית.
אז במקום להזמין, אתם יכולים להכין רוזלך ביתי, עם ערכים טובים יותר, עשיר בסיבים וגם בטעם.
ואין בו בכלל סוכר מוסף!
3 מרכיבים עיקריים בלבד לבצק.
8 דקות בתנור.
לא חשבתי שזה יהיה כל כך פשוט, אבל זה באמת ככה. אני עדיין בהלם!
אז למי שלא אוהב מטבח (כמוני), זה במיוחד בשבילכם.

 

מה צריך

לבצק:

  • 600 גרם קמח כוסמין 80% (אני השתמשתי בקמח מחברת "נפלאות")
  • חצי כפית שמרים יבשים
  • חצי כוס שמן זית
  • 250 מ"ל מים פושרים (כוס מדידה)
  • קורט מלח
  • כפית תמצית וניל

למילוי:

  • ממרח קקאו סוויטנגו/ נוטלה/ שוקולד השחר

מעל:

  • אבקת סוכר, אפשרי של סוויטנגו!
איך מכינים
  • נלוש את כל מרכיבי הבצק במשך כ5-6 דקות
  • נכסה את הבצק בקערה ונחכה כשעה להתפחה.
  • נחלק את הבצק ל-4 חלקים שווים.
  • נקמח משטח- ועליו נרדד כל חלק מהבצק למלבן דק.
  • על כל מלבן נמרח את הממרח שבחרנו (שכבת ממרח דקה).
  • נגלגל את הבצק עם הממרח ונחתוך לחתיכות קטנות כמו בסרטון.
  • נכין תבנית עם נייר אפייה, ונכניס לתנור שחומם ל200 מעלות ל-7-8 דקות בלבד!
  • נפזר מעל אבקת סוכר.
קצת ערכים

כ-55 קלוריות לאחד!

 

כמובן שאפשר גם להכין עם קמח לבן וממרח נוטלה/ לוטוס.
זה יוצא אותו דבר, ניסיתי!
אתם קולטים שזה בצק הכי פשוט שיש?
והטעם? לא פחות טעים מלנדוור. ואפילו הרבה יותר.

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא